El Winlove & Aga Klos

EL WINLOVE  (født 1965)

Observasjon av mennesker rundt meg er min største kilde til inspirasjon. Jeg er interessert i å sette fingeren på hvordan vi oppfører oss mot hverandre, mot venner, folk vi ikke kjenner, dyr, ting, penger… Gjennom bruk av humor ønsker jeg at mitt arbeid skal være døråpneren til de mere alvorlige temaene som ligger i bunnen.
Maleri er mitt hovedmateriale, men animasjon, tegninger og film har også en tendens til å trenge seg på i utstillingene mine.
Utdannet med Bachelor i Fine Art Painting og Master i Fin Art, ved Brighton University, UK.

Aga Klos (født 1984 i Polen)

Er en aktiv Billedkunstner som arbeider med skulptur, performance, scenografi og teater, og har atelier på Åker gård i Hamar. Klos har en mastergrad i kunst fra fakultetet for skulptur ved Kunstakademiet i Poznan, Polen (2013). Siden studietiden har hun vært medlem av kunstnergruppen «Brygada Pigmaliona» som er opptatt av skulptur – happening som involvere publikum i prosesse med å vise hvordan skulpturer skapes. Som skulptør fokuserer hun både på figurative skulpturer og med abstrakte former i leire, gips, keramikk, resin, betong, metall og papir. Hun er entusiastisk av natur, og dette speiler seg i arbeidene hennes. Hun har blant annet samarbeidet med Ringsaker Operaen, der hun har laget scenografi og rekvisitter. Klos har tidligere stilt ut i Polen, Norge, Slovakia, Frankrike og Ungarn

oktober 22 @ 13 — november 20 @ 00
13:00 — 00:00 (683h)

Varmbadet

Did you like this? Share it!

0 comments on “El Winlove & Aga Klos

Comments are closed.