Geir Esben Østbye og Barbro Hernes

MUNCHUS – et år i Munchs hus i Åsgårdstrand Lørdag 14. oktober åpner Drøbak kunstforening en ny utstilling i Varmbadet i Badeparken med Barbro Hernes og Geir Esben Østbye. I prosjektet «Munchus – et år i Munchs hus i Åsgårdstrand» viser Barbro Hernes og kollega Geir Esben Østbye et utstillingsprosjekt som har bakgrunn i et samarbeid som har vart over […]
Read More

Herbert Eugen Wiegand

Herbert Eugen Wiegand skjønner grafikk som oppfordring og eksperiment til å leke med format, material og kontekst. Temene, motivene er enkle - de er del av hverdagen, små notiser og kommentar til det som skjer eller er synlig i et umiddelbart felt. Trass i en upretensiøs tilgang viser arbeidene en stor sensuell bredde og variasjon. Utstillingsåpning 26. august kl 13.00!
Read More

Medlemsutstilling 2023

Årets medlemsutstilling åpner lørdag 8. juli kl 13.00 – Velkommen! I år er det 44 utstillere med tilsammen over 100 arbeider utstilt. Vel verdt et besøk! Årets utstillere er: Alva Horten Anita Dahl Amar Aziz Anne Lise Rønningen Anne Margrethe Hjelvik Anneli Hoel Fjærli Anne-Lise Lilleholmen Braaten Bibbi von Kørtvelyessy Børge Moe Cecilie Kolderup Elin Furru Else Vassend Eva Dølvik […]
Read More

Kristin E. Ingerslev

Jeg arbeider som keramiker og billedkunstner med installasjoner og skulpturer. Jeg bruker porselen, glass og tre. Naturen er en viktig inspirasjonskilde, og dette kommer til uttrykk gjennom bruk av abstraherte naturelementer som settes sammen til tredimensjonale bilder og fortellinger. Dekorative og repetitive elementer er også til stede i arbeidene.
Read More

Karin Helgeby

Som keramiker arbeider jeg med dekorerte bruksgjenstander i høytbrent steingodsleire. Jeg benytter farger og kontraster i glans som uttrykk i abstrakte ornamenter, og iblant er også noen stiliserte mennesker og dyr satt i en ornamental ramme. Min fasinasjon ligger i naturens strenge geometri og tallmessige delinger som en ramme for det organiske liv.
Read More