Rot & Spektiv | Jan-Kåre Øien

Rot & Spektiv, som jeg har kalt utstillingen er en retrospektiv utstilling med en del «rot» i form av effekter, ting som inspirerer meg i arbeidet som illustratør, grafiker og maler gjennom 50 år. Det er på tide med en oppsummering. Jeg vil prøve å gi et inntrykk av mitt verksted med et mylder av tegninger, kort, plakater og bøker som jeg har skrevet og illustrert. Jeg vil også vise hvordan grafikk,- dyptrykk blir til. Velkommen til mitt verksted,- nå også i Varmbadet.
Read More

Geir Esben Østbye og Barbro Hernes

MUNCHUS – et år i Munchs hus i Åsgårdstrand Lørdag 14. oktober åpner Drøbak kunstforening en ny utstilling i Varmbadet i Badeparken med Barbro Hernes og Geir Esben Østbye. I prosjektet «Munchus – et år i Munchs hus i Åsgårdstrand» viser Barbro Hernes og kollega Geir Esben Østbye et utstillingsprosjekt som har bakgrunn i et samarbeid som har vart over […]
Read More

Herbert Eugen Wiegand

Herbert Eugen Wiegand skjønner grafikk som oppfordring og eksperiment til å leke med format, material og kontekst. Temene, motivene er enkle - de er del av hverdagen, små notiser og kommentar til det som skjer eller er synlig i et umiddelbart felt. Trass i en upretensiøs tilgang viser arbeidene en stor sensuell bredde og variasjon. Utstillingsåpning 26. august kl 13.00!
Read More